PaterasProperties

Ποιοί Είμαστε;

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ- ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η Pateras Properties είναι μια κτηματομεσιτική εταιρεία με κύριο σκοπό την αναβαθμισμένη παροχή εξυπηρέτησης και την εχεμύθεια.

Πώς Μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Oι έμπειροι και αφοσιωμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και να δώσουν λύσεις στο πως να αποκτήσετε την ιδανική πρώτη ή δευτερεύουσα κατοικία σας, το σωστό οικόπεδο, την επαγγελματική σας στέγη, ή ένα προσοδοφόρο ακίνητο επενδύσεων. Η εταιρεία μας ασχολείται επίσης δυναμικά και με ενοικιάσεις αστικών και επαγγελματικών ακινήτων στην Αθήνα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Παρέχουμε λύσεις για αγοραστές και πωλητές.

Ανάθεση

Για την άμεση ανάθεση του ακινήτου σας προς πώληση ή ενοικίαση συμπληρώστε και υποβάλετε την παρακάτω φόρμα ανάθεσης και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προώθησης του ακινήτου σας, καθώς και την εκτίμησή του.
Φόρμα ανάθεσης

Ζήτηση

Αν η αναζήτηση του επιθυμητού σας ακινήτου μέσα από τις επιλογές που παρέχει η ιστοσελίδα μας δεν αποδίδει τα αποτελέσματα που αναμένατε, μπορείτε να αποστείλετε την παρακάτω φόρμα ζήτησης με όλα τα χαρακτηριστικά του επιθυμητού σας ακινήτου, ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου μας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο ακίνητο για τις ανάγκες σας. Παρακαλούμε, λάβετε υπ' όψιν ότι εκτός από τα ακίνητα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας, το γραφείο μας διαχειρίζεται και ακίνητα τα οποία δεν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν επιθυμούν την δημόσια προβολή τους.
Φόρμα ζήτησης

Eκτιμήσεις Ακινήτων

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να σας προσφέρουν μια δωρεάν εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας. Η εκτίμηση περιλαμβάνει την κατώτερη, την μέση καθώς και την ανώτερη τιμή που μπορεί να πουληθεί ή να μισθωθεί το ακίνητό σας